Donera: Då har dagen kommit till att betala för sida och dess server plats

cropped-574628_495928477110663_994985514_n-kopiera.jpg

Då har dagen kommit till att betala för sidan och server plats det är en förutsättning för att kunna driva sidan vidare, sidan har funnits officiellt sedan 2011 mao i 6år, i slutet av varje år kommer denna räkning. Den är inte så mycket men känns i en plånbok där ”ägaren” redan lever på existensminimum.

Human rights activist | Anonymous –– We are decentralized nonviolent movement.

Vi kan tyvärr inte avvara pengar som inte finns därför ber vi vänligen att ni som kan och vill donera smått som stort ”alla bäckar små blir till en å”, sägs det. Vi kommer aldrig ge vika för reklambanner eller annat ”kludd” som inte gör oss oberoende.

Alla pengar går oavkortat till att driva sidan vidare, all överskott går till arbetet runt sidan och kampanjer.

~ Donate: Swedbank (8156 – 2 924 948 099 – 8) ~ Märk:(sidan)

 

~ Anonymous Sweden ~ Hacking hearts and minds since 2010

/ NoOne

About Trimada

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *