Följetongen fortsätter ang. Pedofilen den 60åriga Sundsvallsbon Dan Åsander

Socialtjänsten Sundsvall

Socialtjänsten Sundsvall

Följetongen fortsätter.
Pedofilen, 60åriga Sundsvallsbon Dan Åsander, det har i tidigare artiklar gjort gällande att socialtjänsten totalt brustit i den orosanmälan som gjordes 2013.
Det är uppenbart att i den anmälan som då gjordes var så graverande att det aldrig kunnat missförstås att Dan Åsander utsatte en 12årig flicka för sexuella övergrepp. Han hade redan 2013 kunnat stoppats om de hade gjorts enligt alla konstens regler och utretts. Idag finns det pga deras inkompetens ytligare litet barn som nu mera fått sitt liv förstört för att socialtjänsten i Sundsvall aldrig agera som det är skyldiga att göra enligt lag!
 
Idag inleds rättegången mot den 60-årige mannen från Sundsvall som misstänks för en rad övergrepp på barn. Det är en omfattande utredning som delvis hemligstämplats eftersom det rör sig om sexbrott mot barn, men i materialet finns ett specifikt dokument som väcker ett flertal frågor kring socialtjänsten i Sundsvall.
 
Dan Åsander

Pedofilen – Dan Åsander

Det visar sig att socialtjänsten fick kännedom om sexbrottsmisstankarna mot mannen redan för tre år sedan, 2013, men att man valde att lägga ned utredningen trots att den innehöll anmärkningsvärda uppgifter.

Källa och mera information: SVT

About NoOne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *