Varför jag väljer att avstå den svenska MMM 2016

En av våra vänner beskriver här nedan varför han, vi  och flera andra bojkottar svenska MMM 2016:

protester
Varenda gång jag hör en aktivist mumla om Illuminati och chemtrails så vet jag att en korrupt politiker eller finansman gnuggar sina händer av förtjusning. För aktivistens blickar är då vända inåt och riktade långt bort från den girighet och korruption som påverkar allas vår vardag negativt. Spelplanen har lämnats obevakad och de ljusskygga kan ta bollen och springa iväg med den någonstans att leka med själva.
Kampen mot dessa väderkvarnar är något som bara gynnar de som vill rövknulla oss och få oss att känna någon form av tacksamhet för övergreppet!
Den profithungriga 1% älskar Illuminati. Det kanske inte vet det själva men så är det. För, som jag tidigare var inne på, kampen mot Illuminati innebär att vi bildligt bäddar ner oss i soffan framför TVn och somnar om och låter 1% hållas utan att ifrågasättas.
Jag är dock medveten om att detta, min strävan och önskan om att få aktivister att komma ner på jorden, i sig är en kamp mot väderkvarnar. Den erfarenheten bär jag på att det är en strävan jämförbar med att omvända religiöst djupt troende. Lite som att sparka på en död häst…
Men kanske någon stannar upp. Kanske någon funderar på vad hen kan göra för att vara en liten del av en stor social förändring av vårt samhälle. För faktum är att det finns verkliga behov av så många som möjligt som drar sitt strå till stacken för att vårt samhälle ska bli ett samhälle för alla människor.
När jag då ser att Million Mask March 2016 i ett flertal svenska städer centralt har arrangeras med stöd från sanningsrörelsen i form av ”Global March Against Chemtrails and GeoEngineering ” kan jag inte annat göra än att konstatera att mitt stöd på gatan uteblir. Jag vill inte, på något sätt, förknippas med sanningsrörelsen eller dess avarter! 
Världen brinner, människor flyr, de välbärgade smiter undan ansvar och spottar på sina medmänniskor. Fascister marscherar längs gatorna och hat accepteras som en norm. Död, orättvisor, girighet och korruption. Det är vad jag och många med mig ser i vår omvärld. Det som i denna till synes dystopiska bild driver mig framåt är tron och hoppet att människan ska lämna detta bakom sig. Det är det jag med min aktivism vill bidra till!
tumblr_o37eoqvfea1ufqyiao1_500Jag vägrar att låta denna strävan befläckas av de som väljer att gömma sig bakom chemtrails, orgoniter och Illuminatikonspirationer! Jag kan inte se det sånt som annat än att blicka inåt och förbehållslöst och i självgodhet bekräfta sina egna sanningar. Det är bara ett enkelt sätt att bädda ner sig framför TVn och fortsätta att sova!
Med detta hoppas jag också att andra anarkister och aktivister, anonymous eller inte, uppmärksammar vilka som står bakom de arrangemang man väljer att stödja och i det gör ett aktivt val. Finns inget arrangemang på orten som passar så ordna det själva! Ni är era egna ledare!
”Remember, remember, the fifth of november…”

About Trimada

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *