Ett familjeägt städföretag i Nybro

Hej på er alla mina fina läsare och välkommen till mig och min blogg. Jag hoppas att ni haft en riktigt fin helg? Det har jag haft och det var så roligt att få komma hem till ett välstädat hem efter jobbet i fredags, det är om det här jag måste få tala med er läsare om! Jag vill så gärna att ni också ska kunna få hjälp. Det finns ett riktigt bra familjeföretag som erbjuder allehanda slags tjänster inom städ i Nybro. Jag vill verkligen slå ett slag för det här företaget som heter Hagströms Städ.  

 

Det som gör den här verksamheten så speciell, det är de anställda. För personalen gör alltid sitt yttersta för att alla som får hjälp av dem, ska bli nöjda till 100 procent och känna sig stolta över sina fräscha och välstädade hem. Från början var det så att jag tog hjälp av Hagströms Städ två gånger om året, före jul och midsommar. Men så har RUT-avdraget blivit så förmånligt, vilket innebär att eftersom det är mycket prisvärt att anlita dessa tjänster inom städ här i Nybro, så abonnerar jag nu på en städtjänst där Hagströms Städ kommer hem och städar varannan vecka. Det här är ett utmärkt företag oavsett omfattningen av ert städbehov. Det är inte bara ett företag som utför tjänster inom städ i Nybro. Hagströms Städ utgår ifrån Kalmar och de hjälper till i hela Kalmar län. Exempel på sådana tjänster inom städ i Nybro med omnejder ni kan få hjälp med är hemstädning, flyttstädning, byggstädning och kontorsstädning. De arbetar med stor kärlek och de brinner för att deras kunder ska bli helt nöjda med resultatet av deras städning. Oavsett om ni är en privatperson eller ett företag, så är Hagströms Städ ett ypperligt val när det kommer till städservice och städning.